Pages

B.U.N.T.U

wahhh RIHANNA ada pengawal payudara ok..~

Thursday, June 16, 2011

haahahhaaa..
tak tau patot tak gelak..
bila baca berita dekat KOSMO..
yang penyanyi lagu payung ela-ela-ela.. si RIHANNA ada bodyguard payudara u'olls..

ngeeeeeheeeeee....
fungsi pengawal payudara dia ni adalah untuk mengawal tumpuan orang ramai
terhadap aset pada tubuh badan RIHANNA tambah-tambah
bila dia berpakaian SEKSI..

who0oot.who0ottt..
sumpah mantap fungsi pengawal beliau ni kan..
dasyat betul eh.. artis barat siap ada pengawal payudara tuuuuu...

hah pasni retis malaysia yang seksa-seksa tu..
buleh lah kan.. hire pengawal tuk aset-aset korang tu..
hahahahhaha

sumber : berita kosmo - rihanna ada pengawal payudara


cikgu shida berlakon lah plak..~

Sunday, June 12, 2011


wohhhooaaaaa..
dulu kecoh-kecoh pasal cikgu shida or teacher shida.
ye lah kan.. dia punya ideo miming dekat youtube kan
ada yang dikecam, kutuk, and adajugak yang puji..
kata beliau kreatif and sempoi..


sekarang ni.. cikgu shida berlakon lah pulak u'oollssss..
katanya... cikgu shida berlakon telemovie tok raya ni..
hanya di astro ok..~

tajuk telemovie nya -----> www.cikgu shida.com

Malah, gelagat kelakar dan penampilan bersahaja Cikgu Shida yang melakonkan pelbagai watak ketika sesi penggambaran turut ‘memecahkan perut’ kru hingga terpaksa dihentikan buat seketika. -HARIAN METRO


konpem pecah perot kot..
kalo tak takkan lah pengambaran terpaksa dihentikan jap kan???
wuhhuuu so korang yang big fans cikgu shida..
jangan lupa nengok telemovie ni eh :)




ahmad oh ahmad...

Friday, June 10, 2011


haila.haila.haila..
sekarang ni rasanya radio asek putar je lagu ni kan.kan.kan.
tambah-tambah radio pahang..
hehhe sebab radio ni yang mak-ayah saya pasang pagi petang siang malam hokey..

perghhh rasanya naik berbulu dengor lagu ni...
dok terngiang je... tambah-tambah tang

ahh-ahh-mad.

ahh-ahh-mad...

siyes... saya sebenarnya menyampah tahap giga dengan lagu ni..
huhuhu..bukan sebab tak mensapot industri tanah air..
tapi memang berbulu dengor lagu ni...

akteli mak saya pon nyampah dengar lagu ni kot..
tak faham apesal lah wujud lagu macam ni..


siyes.. dok puja gila makhluk nama ahmad tu..
ye lah kan.. dok..ulang ahh-ahh-mad - ahh-ahh-mad..

bak kata mak..

apehal?? makhluk nama abu ke ali ke tak hebat ke??..

hahaha mak saya emo time dengar lagu ni..
macam comel plak rasanya...

wuhhhhuuuu..
yang pasti saya dengan seratus dua ploh peratus menyokong
saya menyampah dengan lagu ni...
ohhh nak tau lagu dia camne??
click je link kat bawah ni ok. :)


sapa arrora salwa ni pon saya tak kenai.
tapi tak pe..tak penting pon kan.. :)

errrrrr...tapi rasanya kaum adam yang nama ahmad..
mesti bangga kan dengan lagu ni..
betui tak???

my bear amigurami :)

Friday, June 3, 2011


whooaaaaa...
hari ketiga sebagai penanam anggur..
agak mati ku tu jugak lah kan..
sebab tak tau nak watpe..

and seriously..
saya dah fed up tunggu confirmation letter..~!
cis pentipu..~ saya kuciwa..

untuk mengubat kekeciwaaannnnn ini..

ini yang saya buat.. miss bearrryyy..~
ngeeeehhheeee..~saya crochet sendiri ok..
sila kagum.~!

even actually miss bearry supposed to be a bear.
nampak macam tikus plak kan..??

hehehehe... :)
satisfied. first try bear amigurami..
maybe nampak tak kemas sikit..

and sekarang terus leka dengan mr froggy..
dah siap dah pon.. froggy ijo saya..
cuma tak upload gambar..

amacam cumel tak amigurami saya??



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS