Pages

WORDLESS WEDNESDAY # 15 - Lisa Surihani join PUTERI UMNO?

Wednesday, November 30, 2011


wah-wah...
dah ramai eh retis masuk UMNO??

semalam nampak ZED ZAIDI time perhimpunan live TV3 tu..
ni LISA SURIHANI plak??

pssssttt please tolong support [ INI ] ngan [ INI ] eh..

credit picture : tun faisal dot com

cinta elisa yang bertansform jadi cinta UMNO ~

amacam cinta elisa korang??
syok tak episod semalam??
hehehehehe soklan abes keji kan??


bukan apa pagi ni bukak-bukak facebook..
tengok status member-member yang hardcore cinta elisa
dok wat status bengang-bengang
mana tak nye..
depa dok tercongok nak nengok fasha sandha ngan si johan..
alih-alih.. kuar muka muhidin yasin daaaa...

mahu tak frust iye dok??
adoiiii.. sabar lah si kipas mati cinta elisa woi..
nak wat camne..
perhimpunan UMNO tu penting

musim sakit sedunia :)

Tuesday, November 29, 2011


demam buleh tak p main jauh-jauh???

haihhh.. hati susah? susah hati?

Sunday, November 27, 2011

ommmoooo
sila lempang saya manyak-manyak buleh tak??
biar saya celik minda, celik hati, celik mata..

ommmmoooo =.="
kecelaruan minda

psssstt : jangan lupa support INI eh.


HAZAMA apesal pesen rambut kau special sgt eh??

Friday, November 25, 2011

adoiiiii.. nengok muzik-muzik semi final mlm td???
yang ada hazama tu..


nengok tak stail rambut hazama..??
gila special lah..
unik dan pelik bagi saya and family.
mana tak nyer.. tak pasal-pasal time dia nyanyi
rambut dia jadi bahan kutuk and gelak kami adik beradik

"stail rambut dia lawak gila doh"

" camne dia nak sikat rambut yg cokeng tu?"

" rambut noh kalo camtu hensem.. tapi hazama cam teeetttt"

" apa ke pelik aku nengok rambut dia ni?? sapa lah barber dia?? "


opppsss pada kipas susah mati hazama
ampun eh..
ni semua komen adik-adik saya dan juga saya
time nengok muzik-muzik mlm tadi..

tapi to be honest..
memang cam x kena pon rambut hazama cam tu..
tu dimata saya lah..
tapi mungkin beliau superb kacak, stylo and hensem ngan rambut gitu kan??

tak kisah lah taste lain-lain iye dok??
camne sekalipon.. congrat HAZAMA sebab dapat masuk top 5 mlm tadi
untuk lagu cinta teragung..

pssst kalo nak nengok lagi gambar hazama time semifinal AJL???
pegi kat SINI
credit gambar HAZAMA FANPAGE


and jangan lupa please support INI eh :)



errrrr... ada ke lelaki macam ZIKIR- tentang dhia eh??

tentang dhia?? *pfhhht*
memula nengok pon cam errr-errr tak buleh blah je..
yelah semua lelaki yang nk kat dhia ni
semua ada pompuan meroyan yg nak rampas.. *erk*
cam ntah pape je. boring-boring-boring..


tu saya punya opinion lah.. memula time nengok...
tapi camne sekali pon saya nak tanya ada tak guys cam zikir eh??
kalo ada nak cop seketoi dua buleh tak??

awesome kot guys camtu..
gila ah.. suka- jatuh ati terus nk kawen.
kan-kan-kan.. then cakap pon lembut-sopan je..
adoiiii... jatuh hati jantung limpa semua

ngeh-ngeh..
plus satu lagi nora danish nampak sumpah suci gila..
takde lah imej gedik-gedik manja dia cam selalu dia berlakon tu kan??

errrrr so camne ada tak laki cam zikir wehhhh??

psssttt : sebenornya saya bukan nengok sgt pon cerita ni..
cuma semalam join sekaki tu yang berkenan ngan zikir tu..
kekekekek :P

iklan HUGGIES yang sangat berkesan *pffhhhttt*

Thursday, November 24, 2011

pernah dengar tak iklan HUGGIES
alah yang tini HOT.fm nyanyi tu..
alah yang kat bawah ni...



adoiii lah.. kenapa eh tetibe saya rasa lagu ni anoyying gila..
memula rasa cumel-cumel jugak kan..
tapi lama-lama.. lagu ni macam nak anoyying tarrabas punya

mana tak nya tiba-tiba adik saya buat muka mintak penampar
bila nyanyi lagu ni time kitaorang tengah serius main jutaria..
paling tak buleh blah..
buleh nyanyi lagu ni.. time sapa- sapa naik singa..
*pfhhhttt*
spoil gila kan?? nak gelak pon ada...

haila-haila.. and sumpah lagi bengang gear ke lima bila
tengah syok-syok nengok bola final
adik saya buleh nyanyi lagu HUGGIES ni?

ommmmoooo. =.="
adakah lagu HUGGIES ni sesuai buat lagu CHEERS??


aghhhhhhh nk jerit kuat-kuat
tetibe saya stress dengan iklan HUGGIES..
apesal lah iklan HUGGIES ni berkesan sangat weh??

errr apasal iklan Maybeline takde pon cam HUGGIES..
*soklan kurang pandai disitu*

WORDLESS WEDNESDAY # 14 - gambar lucah NEELOFA???

Wednesday, November 23, 2011


errrr sejak bila.. belog saya ada gambar lucah neelofa???
*garu kepala*

wordless wednesday # 12 - si rempit yang KACAK :)


amacam abg rempits yang 'hebat'
sentap tak if orang yg tersayang cakap macam ni??


resepi kejayaan team HARIMAU MUDA :)

Tuesday, November 22, 2011

ngeh-ngeh...
korang mesti nak tau kan.. apa resepi paling penting tuk team HARIMAU MUDA
yelah kan.. diaorang memang totally superb menang match malam td..
berpeluh hah eden nengok match diaorang..


percaya tak..
resepi kejayaan MALAYSIA sebenarnya ialah....
team HARIMAU MUDA turunkan pemain yg kacak dan hensem *LOL*..
tak caye..
ce usha sorang-sorang..
hensem kan? kan? kan??

bak kata adik bongsu saya yang umor 8 thn..

"ngah apesal team indonesia tak ensem pon???"

hah apa nak jawab eh??
*garu kepala*

paling kacak dan hebat is si fakri..
*blueeekk*
yelah kan without dia malaysia tak masuk final ye dok??

er nak like yg INI ke yg INI eh??

dah like jangan lupa buat votes kat SINI eh
dan kelik INI dan juga INI..
please eh...
*buat muka kucing cumel*


ps : tak rajen lak nk post gmbor player yg kacak-kacak tu..
google sendiri lah eh.. :)





ISNIN yang memonsterkan... =.="

Monday, November 21, 2011



yeayyyy harini isnin..
saya sangat suka ISNIN
*phffftttt* tipu gila lah.

sebab bila hari isnin je kan..
probability umat yang bertukar menjadi
monster yang hijau dan gemuk lagi besar sangat tinggi..
perghhhh kalo tak cukup ilmu kesabaran..
memang monster-monster ni dapat caci maki sedas dua kan??

lepas tu saya pon dapat surat fired kan.??
muahahahahhaa


naseb badan lah..
keje kat company yg ding dong camni..

perghhhhh.. fuhhh hahhhh
tarik nafas dalam-dalam..
senyum plastik...

uhukkk bosss belnaja saya NI buleh???





adoiiii banyak betul moster kat office ni

Thursday, November 17, 2011


toloooong....
dekat office ni banyak gila kot moster sesat...
tiap-tiap ari ada monster...
ahhh tolong selamatkan saya


p/s : office korang ada tak monster ijau macam kat office saya
ker korang ada monster macam INI???

wordless wednesday # 12 - saya usaha-sawan wanita??

Wednesday, November 16, 2011


walllahhh memang awesome gila babas lah kan..
harini saya kena jadi wakil untuk bengkel seminar dari SME corp ni.

camne sekali pon.. seminar ni best dan sangat berguna kot.
dan yg paling penting dapat jumpa ramai warga korporat..
dan orang-orang yang sumpah AWESOME..
tq eh boss sebab kasi saya peluang ni..
(^_________________________)


p/s : teruja sgt.. n kusyuk sampai tak sempat nk snap pic lain
pic lain?? buleh click SINI

apa KELAS anda??? :P

Monday, November 14, 2011

hohoho korang-korang..
ingat lagi tak kelas anda??
bukan kelas 5 cempaka, 4 neptun, 3 bistari tu hokkkeeyy..
no-no-no...
bukan kelas itu ok u'olls..

tapi saya bercakap pasal kelas universiti korang..
korang dean list punya kaum ka..
korang grad dengan bersyarat ke..
kan.kan.kan..
yg tulah kelas yg saya sedang cakap ni.. *wink*

ni khas buat korang...


ho-ho-ho
tiba-tiba nak sengih plak..
pikir-pikir pon betul gak kan???
kalo setuju klik INI

tak kisah lah korang kelas apa pon..
yang penting...
setiap apa yang korang buat..
akan ada kesan dan akibatnya..
hidup ni kan saling berkaitan..
iye dok...

so apa kelas anda???
p/s jangan lupa tau kelik INI

errrr sapa nak teman saya tengok cerita NI ??? :)


SPM candidates - GOOD LUCK :)

Sunday, November 13, 2011

jom tengok movie baru nak??

ni hah ads dia

Sebuah filem yang paling dinanti-nantikan tahun ini.. Bakal menjengah 'pawagam' berhampiran anda..

Filem : SPM 2011
Genre : Seram Klasifikasi : 17SG (Untuk tontonan Calon SPM sahaja)
Tarikh tayangan : 14 November 2011 ( Isnin )

Penerbit filem : Kementerian Pelajaran Malaysia
Arahan : Pengawas Peperiksaan
Tempat tayangan : Dewan Peperiksaan Sekolah Menengah Seluruh Malaysia
Tiket : Percuma


GOOD LUCK TO ALL SPM CANDIDATES... All the best!

nak petua dia??

ni hah....

~slip exam dan ic
~alat tulis yang mencukupi
~doa dan restu ibu ayah, guru dan semua yang mengenali anda
~ persediaan untuk paper yang ada dan akan datang
~ jangan gelabah

idola kecil? perlu ke rancangan macam ni?

Saturday, November 12, 2011


haihhhh... garu kepala saya bila nengok idola kecil ni..
rasa pathetic pon ada kat adik-adik ni..
mana tidak nya..
kecik-kecik dah diajor pakai baju atas lutut..
adoiiiiihhh..
bukan patotnya kecik-kecik ajar menda yg lebih baik ke?
melentur buluh biar dari rebungnya..
kalo kecik-kecik
dah makeup macam opera cina..
pakai singkat atas lutut apa kejadahnya??

ad0oooiiii.. tak boleh ke
wujud program lain yang lebih berilmiah??
apa fungsi program ni sebenarnya??

dah lah yg tengok cerita ni budak-budak
yelah kan kat rumah bukak pon sebab adik saya excited nak tengok
kalo tak. tak hengen lah kot saya nengok
geleng kepala saya..
jujur.. memang lah kagum..
kecil-kecil ada bakat macam tu.
tapi ntah mungkin tak kena tempat dan caranya kot..

nanti belajarnya kemana melalak nya kemana
industri hiburan kat malaysia besar mana lah sangat kan??
aigoooooo dunia-dunia
perlu ke rancangan macam ni??

haihhh.. tak percaya apa saya cakap??
boleh nengok kot kat SINI

11.11.11 - best wishes untuk semua :)

Friday, November 11, 2011


untuk semua...


tak kisah lah yg bakal kawen

bakal tunang

bakal delivered baby

bakal bertambah umur

dan semua yang bakal berlaku hari ni.

semoga 11.11.11 akan memberikan satu kenangan yang sempurna untuk semua.

wordless wednesday # 11 - revolusi itik..

Wednesday, November 9, 2011

errr yang selalu posing camni jaga-jaga tau..


takot nanti u ter-transporm jadi itik pulak..

hoho btw entry ni sambungan untuk entry yg INI dan INI

ohh pleaseee jangan lupa click INI ok..

dan click iklan kat bawah ni..


wordless wednesday # 10 - saya seorang nenek :)


hah~!! comel tak??
ni lah baby sugar glider saya..
their mummy-laureen lahirkan 13 oct 2011

comel tak?

ending soffiya - amacam korang puas hati tak?

Tuesday, November 8, 2011


so korang camne?
dengan ending soffiya??
korang puas hati tak??
sama tak macam korang bayangkan??

bagi saya..
saya tak puas hati kot..
yelah sebab dia tak detail ok..
tak tahu apa jadi pada muiz and pada harris

and paling tak leh belah
apa kejadahnya tetiba muncul leha ni dekat episod akhir???
tiba-tiba soffi ada anak pulak?
*sigh*
dah lah tak beradab si leha cakap ala gangster
and senang-senang si soffi kasi duit??

pheeewww.. whatever pon..
i suka quote ending dia ok..

di mata orang abg tak sempurna
tapi di mata soffi abg tetap sempurna.

hoyeeeehhh
sumpah melt ngan ayat ni..
errr korang eh yg undi kat sini?

kenapa kenapa dan kenapa?


banyak persoalan yang bermain diminda
banyak tanda tanya bla-bla-bla


ohhh im not singing cinta muka buku ok..
tapi serious there are to0o many things dalam otak ni..


am i bad???

phffffttttttt

susah kan.. bila tiba-tiba
somebody hurt because of fb status.
its sound funny..
but yeah..
saya sedih dengan diri sendiri
sebab less sensitive with one of my good friend

somehow..
saya terfikir..
status apa yg buat dia terkilan?

i just posted motivational quotes
and quotes yg serious general
and x de intention tok sindir siapa pon

pfffhhhttttt

its bad-bad-bad day

im truly sorry friend

teka teki : betul atau salah??

Monday, November 7, 2011

huhhhuuu..
jom main teka teki lagi..

apa beza lelaki dan perempuan??

angpa rasa betul ke tak??


note: kalo saya buat contest gamaknya korang nak join tak?? =.="

ini ke ending SOFFIYA??

Sunday, November 6, 2011

korang mesti tengok soffiya kan???
alah slot akasia tu.. kat tv 3
yg ada tiz zaqyah-fizo omar-ixara aisya tu...

hah~!! sedar tak sedar cerita ni dah sampai ke penghujungnya tau..
korang yg hardcore cerita ni..
mesti excited kan..
gamaknya.. soffi dengan sapa??
kamal or ilyas??

korang nak tau tak..
korang actually boleh choose apa ending soffiya..
either nak ilyas atau kamal yg bersama soffi..
tak percaya???
tak tau nak pilih kat mana???
just click INI dan korang akan tentukan apa ending SOFFIYA.

ingat..
click INI dan korang lah yang menentukan kamal atau ilyas..

so apa pilihan korang???

kamal atau ilyas??



Anugerah Skrin 2011 - jam yg pertama

Friday, November 4, 2011


phewww boring nk mampos
tu je buleh saya cakap..
apa kejadahnya..
rozita che wan???
perghhhhh... FAIL gila babeng

pemenang pon gua x knal..
pakai ipad pon macam x berfungsi mana..
canggih lah konon eh??
better guna envelope je hokey~!!

then baju yg diaorang pakai pon cam hampeh..
tambah- tambah si alyah ni..
rubbish gila lah..
memang tak rugi pape pon kalo tak tengok.

MISS BAPOK MALAYSIA 2011 yg awesome.~!

miss sarawak

miss terengganu

miss selangor

miss perlis..

amacam awesome tak?
tergoda??cantik??menarik?
nampak macam pompuan asli??
hakk tuihhh.. tak buleh blah ada miss tu..
haihhhh dunia-dunia..

tak faham lah saya..
camne lah ada lagi event camni..
ingatkan lepas kecoh pasal miss malaysia pahang yang penah saya tulis kat sini
event camni tak de dahh
rupanya ada lagi eh??
dan katanya bapuk kelantan yg menang.. =.="

nak tengok lagi??

kelik je SINI

pencarian blog follower bawah 500

Thursday, November 3, 2011


ohhhhoooiii..segmen ni sumpah superb awesome..

sebab apa???
sebab follower saya below 500.. tak sampai 200 pon kottt...

so haruslah saya menge-join segmen ni okkeeeyyy



apa yang korang dapat kalo join segmen ni??
of cause lah menambah kenalan belog korang..
at the same time cgenk jugak akan promote 5 blog setiap hari
lepas deadline segmen ni

amacam?? tak tergoda ke?
cgenk promote kan belog korang..
ingat senang ke orang nak promote.. hehehe

plus rules nya tak susah pon..

cuma pastikan yang follower korang below 500..

senang kan?? nak detail??
click INI ok..

so korang jangan lupa k..
tarikh tutup ialah 11 nov 2011.

mahu tiket PERCUMA untuk movie alamak toyol??

who0oott-who0oot
jom sapa nak 2 tiket percuma untuk filem ALAMAK TOYOL~~!!!
kalo nak? meh join contest ni..
contest ni dianjurkan oleh MIG Online.
macam mana nak join?? senang je ok..

korang nampak kan gambar toyol cumel kat bawah ni??

so korang hanya perlu fill in dailog box dengan ayat yg paling superb
menggoda dan mengancam di ruangan komen link INI

amacam senang kan??

cuma kasi dialog yang paling menggelikan urat perut.

dan kasi detail korang seprti
nama, email, alamat dan no. tel untuk dihubungi kalau menang..

MIG akan pilih 5 dialog yang paling seksi dan menggoda jiwa raga.
dan 5 pemenang ni akan dapat 2 tiket FREE alamak toyol..


fuhhhh.. senang kan??
hah.. contest ni hanya valid til 7hb Nov..

so apa lagi.. jangan lupa join k..
just click INI

and di ingatkan jgn gelabah kalo komen korang tak kuar..
sebab memang jawapan di privatekan tok elak copy cat.. :)

selamat berjaya

SEGMEN : jom naikkan jumlah follower

wh0ot-who0ot..
hah kalo korang sangat super duper craving for follower yg berjuta...
nak kan visitor yang ramai..
salah satu cara yang mudah is join contest..
betul tak??
perghhh cara saya tulis ni macam selalu join contest dan segmen kan??
kekekekkeeee... takpe-takpe..

camne sekalipon..
wahai korang-korang dan korang..
marilah kita berjemaah untuk join segmen ni..


amacam.. bunyi pon cam best kan??

maka kau boleh lah menge join kan diri
untuk segmen ni..
kata nak follower juta-juta..

syarat sumpah simple je..
ikot je wasiat si purple violet aka azfa..

-wajib follow belog azfa.. click INI
-wajib kelik dan like link INI
letak entry bersama banner kat atas tu
dan syarat lain korang baca sendiri kat link INI

ohhhh kalo korang nak i followwww..
silalah join segemen ini hokeeeyyy..:)
so pasni.. senang lah sket korang nak pasang strategi
tambahkan follower korang tu..

(^____________^)

wordless wednesday # 9 - AlQuran itu Shaitan?

Wednesday, November 2, 2011

what is this??
gila tahap FAIL + BEBAL melampau

so korang.. please -please do click offensive ok!

wordless wednesday # 8 SEDIH sila g jauh-jauh :)


yedeeeeyyyy... SEDIH sila main jauh-jauh..
saya mahu HAPPY aje

(^________________________________^)

SEKSUALITI MERDEKA buat yang bernafsu songsang~!

Tuesday, November 1, 2011

wallaaahhh.. tak tahu nak terkejut ke
nak gembira ke. nak mengucap panjang ke
dengan event ni..


SEKSUALITI MERDEKA 2011 - QUEER WITHOUT FEAR

event ni memang khas dan superb speSIAL
buat sesiapa yg bernafsu songsang..
bukan apa kan lepas ni..
korang tak perlu lah nak..
nyenyorok nak bercinta berpeluk dengan pasangan
se-gay-an , se-lesbian-an, dan sewaktu dengannya.
awesome tak??

best kan dok kat MALAYSIA ni?
korang ada kebebasan berfikir-bercakap-mahupun ber-sosial
yelah event ni khas untuk melaung kan kebebasan gender
supaya kaum ini diberi keadilan dan kesaksamaan
supaya tak lama lagi..
boleh lah.. lelaki berkawen dengan lelaki..
pompuan pon boleh lah berkawen dengan perempuan 2 alam
dan sewaktunya..


awesome kan???
btw.. saya tertarik dengan kupasan sozycili pasal isu ni..
"Menjadi seorang gay diam2 dan tidak menghebahkan kepada orang lain, itu ialah pertimbangan yang betul. Menjadi seorang gay, mengakui secara terbuka, itu adalah perkara yang salah. Ia seperti memberi harapan kepada orang lain untuk berfikir bahawa normal ada nafsu terhadap lelaki. Dan ia juga memberi peluang untuk mereka membentuk sebuah kumpulan dan menuntut agar naluri songsang mereka di iktirafkan."

nak baca kelik SINI

tapi betul lah kan.. mana-mana agama dan kepercayaan
tak sokong tentang menda ni..
if yes jika ada. do correct me if i'm wrong k.

dan lebih memanaskan keadaan..
antara nadi utama untuk festival ini ialah Dato' Ambiga
yes dan individu ini juga ialah nadi utama Bersih2.0
seriously.. saya tak berpihak mana-mana parti.
tapi please.. andai dulu anda boleh melaungkan perjuangan BERSIH 2.0
maka tak salahkan anda melaungkan perjuangan menentang event ni??


tak perlu lah menyalahkan
parti mana dan siapa yang bertanggungjawab
tak perlu lantang menghentam dan menunding jari
tindakan yang kita perlukan..
bukan hanya kata-kata kosong..
sumpah saya rasa lucu
baca komen-komen di sozycili tentang isu ini.

tak kisah lah kan??
sebelum menyalahkan.. cuba pikir apa yang kita dah sumbangkan?
semua individu ada hak.
berfikir-bertindak-bersuara.
so fikir kan lah

btw nak tau lagi pasal event yang saya katakan ni..
kelik aja SINI

pssttt : tak sokong mana-mana parti politik ok







 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS