Pages

awak adam dan saya hawanya *puke

Saturday, September 22, 2012


guys.. tahu sekarang demam adam & hawa kan??
saya pon kena tempias dia a bit secara jujurnya
because the novel is my fav when i was a teenager. fuh bunyi macam dah tua kan?
yes i am an adult. no longer a teenager. harusla sedar diri kan u'oolss :)

i know lepas ni ramai awekszz dreaming of a pilot. 
but mr pilot memang kacak pon kan.. *batuk batuk kecil
and the girl itself berangan to be like ain hawani.
wishing have a hubby macam adam mukhriz kan?

then muda mudi remaja mulalah kuar ayat geli-geli
"if awak adam mukhriz and i must be ain hawani"
new phase instead of using "jika awak adam, sayalah hawanya"
blueerrrrkkkk muntah hijau..


ohhh btw. demam adam & hawa
no matter what saya lagi prefer the novel compared to the series
idk why maybe sebab dah baca buku since umur belasan tahun.
tapi tak lah bermaksud the series tak best.
still best. suka tengok aaron aziz and nadia :)
and of course anzalna as dee yang menjengkelkan

tapi satu perkara yang keep playing in my mind is the ost.
muara hati by hafiz ft siti nurhaliza
the lyrics are meaningful kot..
but org cakap. kalau kita cakap the lyrics macam ada sesuatu
that's mean ada lah related dengan hidup kita kan
jeng-jeng-jeng :)

* * *
demi cinta dalam hatimu
ku yakin engkau untukku
- muara hati

* * *

#tiap kali tengok adam & hawa mesti akan tersenyum.
so apakah maknanya???

my sept wishes :)

Friday, September 7, 2012



its september okay.. bukak mata tutup mata.. dah bulan 9.
dah a week dah kot.. gila lambat saya ni.
baru nak tergedik-gedik publish my sept wishes..
gedegang tembak diri sendiri..

hah nampak tak nampak betapa pe-MALAS-nya saya
taip delete taip delete
last-last simpan dekat draft

again tembak diri sendiri lol :P


here we are.
my sept wish for my self

- enough said  : back to the track and kembali to the old asma. :)
wish yang dirangkum untuk semua. yeah enough of hiding and running 
sudah masanya saya membuat keputusan dan tindakan susulan.
fuh fuh fuh..
sudah sampai masa menjadi kejam terhadap orang lain 
sebab dah terlalu kejam terhadap diri sendiri untuk beberapa bulan ni

last not least wish untuk orang yang tertentu dalam hidup

- mohon berhenti berharap dan mulakan hidup baru
MERDEKA kan hati, memori dan fikiran kau dari aku
enough said. there is no more place for you - you - you
perghhhh banyak benau YOU macam hot stuff sangat je
nahhhh the thing is im not ready for any kind of love relationship noktah


wishes lain?
ahhhhh banyak kot. tapi enough lah ini yang terpenting buat masa sekarang 

hopefully my sept wish would come true. amin :)
then august thank you for the thousand emotions and memories
i believe sept will be better than august and will leave more and more happiness to me~!
so yeah august good bye and see you next year insya allah 

* * *

wake me up when september ends :#selfreminder :)
* * *


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS