Pages

2014 : kerja vs cinta

Wednesday, December 31, 2014


 2014 

ex manager company lama : 
"haihhh syg, u jangan sibuk kerja je. find your time to hang out and have boyfriend"

manager current company :
"lenglui, kerja-kerja jugak but please go and have fun. find a guy. 
tak kan nak kawen dengan kerja??"

rumahku pon opisku jugak. so camne??


 semoga penyakit gila kerja aku dapat dibendung balik.
since november aku dah buat balik perangai lama. 
tak cukup stay back dekat opis, usung plak segala mak nenek bawak balik umah.
tak tau lah komitmen berapa juta persen dah tu. *sigh


 hello 2015.
 
semoga aku dapat belajar menerima dan mencintai seseorang
sebagaimana aku komited dan mencintai kerja aku sekarang.


notakukukaki : guys at this moments aku memang tak sempat nak BW ke apa ke.
 nanti dah free balik aku borak ngan korang kat chatbox ok :)

Wordless Wednesday : Dec'14 ~ GIVE UP ~

Wednesday, December 10, 2014



{ cause i'm the girl, and its hurts inside,
so i decided i'll slowly giving up.
ive tried, but you didnt. and im DONE }


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS