click please :)

Short Escape : Krabi, Thailand 2015

Saturday, November 7, 2015

assalamualaikum

dah lama tak update blog ni kan?
maaf sebab dah lama tak update blog ni.
fuhhh. bersawang!!
maaf jugak sebab tak blogwalking ke blog korang.

banyak yang nak share sebenarnya tapi 
sumpah aku tak berkesempatan. *sigh
so sebagai tanda maaf. meh aku share gambar KRABI aku
untuk pengetahuan korang ni semua gambar time island hoping 

cekidottt kengkawan :)


tempat berkumpul sebelum naik speed boat or "long tail"



korang tertanya apa tu "long tail"
long tail tu maksud nya perahu panjang. macam gambar kat atas tu


krabi thailand memang terkenal dengan pulau nya
bak kata orang airnya jernih dan hijau gitu.

so kat bawah ni antara pulau yang aku pergi and aku share dengan korang.







travelog backpack aku ke KRABI nanti insya allah akan menyusul.

oh lupa, gambar diatas semua diambil menggunakan IPhone 6
original tanpa di edit.

cantik kan??
rasa nak pergi lagi. insya allah





10 comments:

Syafiqah Sharmeen said...

Bestnya pergi krabi. Teringin nak pergi tapi tak sampai2 lagi T_T

Aqilah Azmi said...

bestnyaaaaaaa gi krabiiii

Muhammad Faizal said...

patut la berabuk.... fuh fuh fuh...tiup tiup pon taknak ilang ar abuk ni....

Melissa Muklis said...

bestnyaaaa pergi krabi ! :D

Shikin Razali said...

Cantiklah pantai Krabi...=D

Rachmat Tubagus said...

Indahnya air laut berwarna hijau

Zara Nabilah said...

Best nye!!! Nak pegi jugak... T T

Muhammad Faizal said...

danok biasa la sampai...krabi belum lagi la...

nazaraman said...

Bestnya..

Noorul Asma said...

Cantik pulau-pulau di krabi....last year dah sampai...sonok sgt...

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS