Pages

Showing posts with label addicted. Show all posts
Showing posts with label addicted. Show all posts

my bear amigurami :)

Friday, June 3, 2011


whooaaaaa...
hari ketiga sebagai penanam anggur..
agak mati ku tu jugak lah kan..
sebab tak tau nak watpe..

and seriously..
saya dah fed up tunggu confirmation letter..~!
cis pentipu..~ saya kuciwa..

untuk mengubat kekeciwaaannnnn ini..

ini yang saya buat.. miss bearrryyy..~
ngeeeehhheeee..~saya crochet sendiri ok..
sila kagum.~!

even actually miss bearry supposed to be a bear.
nampak macam tikus plak kan..??

hehehehe... :)
satisfied. first try bear amigurami..
maybe nampak tak kemas sikit..

and sekarang terus leka dengan mr froggy..
dah siap dah pon.. froggy ijo saya..
cuma tak upload gambar..

amacam cumel tak amigurami saya??



mahu order pintu suka hati doremon.. siapa mahu???

Thursday, November 4, 2010

doremon tu gila fantasi kan..
tapi it was one of my fav cartoon time zaman purba kala dulu.
kalo hari sabtu pukul 730 pm konpem melekat depan tv..
ternganga tgk cerita doremon..
then macam biasa nobita kena buli dgn giant..
^___^

tapi even camne fantasi and ntah pape cerita tu
aku still menganga tgk dgn kanak-kanak laen
until aku masuk boarding school..

the best part pasal doremon is the pocket serba guna tu.
aku selalu wishing i have one
yelah ada macam-macam kot..
paling aku suka pintu serba guna eh?
ke pintu suka hati..hahahaaa.. tak kisah lah menda alah tu nama apa..
but serious aku suka gila menda tu..
gila kan.. over dose obsessed dgn doremon

eh currently kan i dont know why..
tapi siyes its already 2 months i'm here
so today aku dilanda demam rindu
penyakit rumah a.k.a homesick..

hey its not funny langsung ok~!
serious tengah down gila babi..
sampai ku rasa babi pon tak down macam aku..

i felt too sicks..
just missing every body..
*phewwwww*

betol lah kan
absence makes your heart grew ponder.
erkkk betol ke idiom aku ni..
ah persetankan..

yang penting
i just wishing ada poket doremon skang..
so bleh guna pintu suka hati dengan sesuka hati aku..
aci tak aci tak
nak order pintu suka hati sekarang jugak

errrr ada sapa- sapa nak join beli pintu suka hati tak??
* ngeeeehhheeee *
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS