Pages

Showing posts with label ahmad - arrora salwa. Show all posts
Showing posts with label ahmad - arrora salwa. Show all posts

ahmad oh ahmad...

Friday, June 10, 2011


haila.haila.haila..
sekarang ni rasanya radio asek putar je lagu ni kan.kan.kan.
tambah-tambah radio pahang..
hehhe sebab radio ni yang mak-ayah saya pasang pagi petang siang malam hokey..

perghhh rasanya naik berbulu dengor lagu ni...
dok terngiang je... tambah-tambah tang

ahh-ahh-mad.

ahh-ahh-mad...

siyes... saya sebenarnya menyampah tahap giga dengan lagu ni..
huhuhu..bukan sebab tak mensapot industri tanah air..
tapi memang berbulu dengor lagu ni...

akteli mak saya pon nyampah dengar lagu ni kot..
tak faham apesal lah wujud lagu macam ni..


siyes.. dok puja gila makhluk nama ahmad tu..
ye lah kan.. dok..ulang ahh-ahh-mad - ahh-ahh-mad..

bak kata mak..

apehal?? makhluk nama abu ke ali ke tak hebat ke??..

hahaha mak saya emo time dengar lagu ni..
macam comel plak rasanya...

wuhhhhuuuu..
yang pasti saya dengan seratus dua ploh peratus menyokong
saya menyampah dengan lagu ni...
ohhh nak tau lagu dia camne??
click je link kat bawah ni ok. :)


sapa arrora salwa ni pon saya tak kenai.
tapi tak pe..tak penting pon kan.. :)

errrrrr...tapi rasanya kaum adam yang nama ahmad..
mesti bangga kan dengan lagu ni..
betui tak???

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS