Pages

Showing posts with label alamat dan petanda mimpi. Show all posts
Showing posts with label alamat dan petanda mimpi. Show all posts

mimpi bayi dan tafsirannya~

Thursday, June 7, 2012




semalam mimpi ada baby sendiri.. cumel sengsangat
harap-harap malam ni mimpi siapa papanya plak kikikikiki

#eh mimpi tu mainan tidur tapi kadangkala buleh buat kita tersenyum tahu :)

hahhhh.. kemain kan status pesbuk gua..
tapi siyessss.. malam semalam.. gua mimpi gua ada baby gurl cumel sengsangat..
putih.. ineseng cumel.. sampai bangun pagi senyum sorang-sorang tahu :)

tengah rancak komen mengomen - like mengelike status gua kat atas tuh
tetibe gua dapat PM dari sorang akak ni..
katanya..

kelik untuk pembesaran yang sihat :)
pehhhhh lepas je baca PM dari akak ni.. automatik.. gua terus delete status pesbuk gua..
cuak kot.. kalo baca bab sihir menyihir ni.. nebes satu macam tahu..
terus godek-godek cari tafsir..
bukan lah percaya menda macam ni.. tapi just nak tambah pengetahuan.. cewah..

godek punya godek jumpalahhhh tafsiran pasal mimpikan bayi ni...

selalunya mereka yang bermimpi kanak-kanak atau bayi ianya membawa maksud saka. bermimpi ternampak kanak-kanak atau bayi bermaksud saka itu cuba mendekati.. cuma jika mimpi menyusukan bayi itu suatu yang bahaya kerana ketika beliau mengubati orang yang mempunyai saka, 10 dari mereka yang datang.. 8 darinya pernah didatangi kanak-kanak atau bayi dalam mimpi mereka.. << ustaz sharhan >>

hahhhhh.. yang ni kot yang akak tu cuba nak bagitahu..
pehhh.. amacammm.. kalo korang.. korang terside effect tak ngan tafsiran camni..
gua jarang nak percaya menda camni tapi kata orang precaution better than cure..


whoaaaaa... tapi harap-haraplah andai mimpi tu ditafsirkan..
biarlah yang positip macam ni weh..
tenang sikit hati.. bak kata adik blogger gua...
mana tau tanda jodoh gua dah dekat. ehem ehem :P
Jika anda bermimpi menggendong bayi bertanda akan mendapatkan rezeki yang baik. Bila anda melihat bayi lahir anda akan aktif dalam suatu pekerjaan yang tidak disangka-sangka dan tidak ada hubungannya dengan pekerjaan anda yang lampu. Dan jika mimpi melihat bayi dalam kandungan ibu, bertanda orang yang menghalang-halangi usaha anda akan pergi dari anda.
<< sumber  >> 
so... kalo korang.. acane.. mana satu korang nak??
mesti nak yang positip kan kan kan...
yang penting.. satu je.. mimpi ni mainan tidur.. tak usah nak worry sangat
tapi harap-harap nya biarlah yang baik kan :)

#errrr tertanya-tanya.. siapalah papa baby gua dalam mimpi gamaknya.. kihkihkih :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS