Pages

Showing posts with label amir vs sufian. Show all posts
Showing posts with label amir vs sufian. Show all posts

pilihan kau : AMIR atau SUFIAN?

Friday, February 10, 2012



 
 
uhuk-uhuk-uhuk
semalam wa tengok penangan si supian dalam GEMERSIK KALBU
sema pakat terbayang-bayang nak lelaki romantik eh??
hatoiiilah... kekdahnya.. dulu anak-anak dara, mak-mak janda 
sema muafakat membawa berkat cop umat macam SETH TAN 
pastu abes musim seth tan.. tukar plak nak dekat ZIKIR
abes zikir sema gila kat SUPIAN plak??
camtu eh eh eh eh??
semua pakej senyum sorang-sorang nengok aksi supian semalam kan??
 alo suweeet suweeet nya camtuh kan kan kan??
 

saya plak??? sori nyah takdo nya nak senyum sampai telinga camtuh..
tengok gitu-gitu je tapi kejung gak dok gelak ketawa dengan adik-adik
bukan sebab supian suweett tapi sebab kami rasa dia badut.. hahahaha
 
sori saya memang berhati kayu sikit
saya memang allergy sepi dengan orang berayat bunga-bunga ni
bak kata kengkawan saya
 
asma --- pompuan berhati patung.. 
 
pehpehpehpeh..

entah lah.. saya sebenarnya tak tahu describe romantik itu macam mana
jujur bagi saya tak payah bunga bagai..
sebab bagi saya bunga tak significant and membazir
tak payah gigit-gigit telinga lah weh..
tu dah macam kes mike tyson plak... *deng*
surprise pon kengkadang boleh membawa porak peranda
nak surprise sangat kan last-last ko tersurprise camno??
 
hihihihi angpa mesti nak kata wa kijam hati kayu?
ok saya terima ngan redha sebab dah biasa.. :)
 


lelaki itu dah suweeettt bagi saya if dia macam AMIR - vanilla coklat..
ok enough serious yang ni spesis mampu buat saya senyum :)
sebab nampak suweet super duper.. 
nampak protective, errrr gentleman yet naughty..
errr banyak lah qualities even agak annoying sometimes
kalo supian plak is spesis yang buat wa rasa errrrr nak benam muka dia dalam tanah noktah ~

dan ok serius laki itu dah cukup romantik if he can sing a lullaby for me..
errr errrr its enough.. romantik lah tu jugak kan.. macam comel je :)
suara dia cam speaker pecah ke... sampai saya mimpi kuar perompak pon i rela ok..
auuw auwww :) *berangan*

so amacam pilihan korang plak camne??
amir or sufian??
saya vote AMIR..~!!!!
ohh yeahh


pssstt: tak memasal alergik ngan orang nama pian..
weh geli weh GELI~!!
 
 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS