Pages

Showing posts with label bad day. Show all posts
Showing posts with label bad day. Show all posts

iphone 6 ohhhh iphone 6 :'(

Friday, September 25, 2015

asssalamualaikum


nothing much to update.
i think this month wasnt a good month for me.

hati dah hancur berkecai seretak screen iphone6 ku itu.

*pasang lagu latar shila hamzah
patah seribuuuuuuu hatiku :'(


notakukukaki : tau tak kat mana nak fix screen pecah dengan harga yang worth. pleaseee
                         poket mak dah nipis ni nakkkkk *nangestepikatil

kenapa kenapa dan kenapa?

Tuesday, November 8, 2011


banyak persoalan yang bermain diminda
banyak tanda tanya bla-bla-bla


ohhh im not singing cinta muka buku ok..
tapi serious there are to0o many things dalam otak ni..


am i bad???

phffffttttttt

susah kan.. bila tiba-tiba
somebody hurt because of fb status.
its sound funny..
but yeah..
saya sedih dengan diri sendiri
sebab less sensitive with one of my good friend

somehow..
saya terfikir..
status apa yg buat dia terkilan?

i just posted motivational quotes
and quotes yg serious general
and x de intention tok sindir siapa pon

pfffhhhttttt

its bad-bad-bad day

im truly sorry friend

a bad friday :(

Friday, October 7, 2011


today is my most terrible day
worst then ever : (


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS