Pages

Showing posts with label convocation. Show all posts
Showing posts with label convocation. Show all posts

corat-coret convocation saya

Thursday, September 29, 2011

jom cuci-cuci mata dengan gambar convo saya
hehehe ada lah beberapa ketul..
i malu lah nk interframe lebih-lebih..
hik-hik-hik

huhuhu inilah wajah-wajah kesayangan saya
pendek kata bestfriend saya...
engkaulah racun engkaulah madu..
dari kiri pemilik belog DIVA..
dan kanan pulak chek arin..

babes.. seriously thank you cause travel jauh-jauh demi saya..
cewahhh.. sungguh saya triple terharu..
ok.. yang ni pulak.. gambar saya dengan ibunda tercinta..
ehem.. mak saya lagi glamer tau dari saya..
sebab mak saya sempoi orang nya..
nengok hadiah yang diberikan tok saya..
chipmunks punya bouquet.. hehehe

ohh lupa.. sila jangan puji hadiah saya cumel..
puji tuannya cumel tak apa.. :P

ohhhh ni perarakan untuk kuar dewan.. majlis tamat hokkeey
errr korang boleh teka.. kat mana kepala saya??

hurmmm ini pulak.. 3 kawan saya..
diaorang baik.. cantik dan segalanya..
nampak lembut tapi semuanya ni bergelar Lt. Muda..
ehem.. kami kan budak palapes..

ok.. tu jelah.. malas nak inter frame bebanyak
nanti kata gile glamer pulak..
hehehe..

errrr ada yang nk berkenalan dengan kawan-kawan saya??
hehehhee leave a comment k..

wordless wednesday # 3

Wednesday, September 21, 2011


guyssss... this month and next month
basically is graduation ceremony for IPTA kat Malaysia ni
so. untuk semua yang telah ber-graduasi for this week
macam student from Unimap, UnisZA. based on yg saya tahu lah
hehehe tu pon nengok diorang upload gambar grad kan..~

or yang bakal bergelar graduan from other IPTA's
USM, UM, UPM and others
tak kisah lah.. untuk degree, diploma, masters mahupon PhD


and of course saya juga nak congrat untuk diri saya sendiri... aci tak?
finally i finished my degree and tomorrow is one of my big day...
haishhhh tapi excited lepak dgn member-member
currently tutup mood convo saya.. hahahhaa

by the way
to all..
again.. congratulation.congratulation.congratulation
akhirnya segala penat lelah demi segulung ijazah bakal terbalas..

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS