Pages

Showing posts with label facebook timeline. Show all posts
Showing posts with label facebook timeline. Show all posts

timeline facebook, camne nak kembali pada asal?

Friday, December 16, 2011


who0ot-who0ot.
tangan gatal.
ni fb saya skang bila di implement kan timeline
sumpah huduh~!
tak suka yawwww..


er yg ada fb saya korang akan nampak timeline fb saya macam nomal
unless korang pon guna timeline
maka korang akan nampak lah profile saya yg bertimeline huduh kat atas tu.
pendek cite.
hanya yang guna timeline akan nampak timeline.
if tak korang akan nampak biasa je takde ubah pape..

pheieeeuuuuww...
please memana geng ngan bomoh boon..
ajar saya balik untuk kembali ke jalan yang lurus.
saya tak suka timeline ni..

please-please-please
tulah-tulah.
orang kata cun eh timeline ni?
errr sumpah tak sebab tak rajin nak edit-edit ni.
=.="

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS