Pages

Showing posts with label football match. Show all posts
Showing posts with label football match. Show all posts

bola sepak is equal to sepak bola

Thursday, February 9, 2012



 
 
bola sepak
perkara pertama yang terlintas pasal bola sepak is
"asma TAK SUKA bola sepak"

kehkehkehkeh..

bukan sebab saya tak de semangat kesukanan ok
tapi sumpah saya memang tak buleh masuk dengan bola sepak
i think its happen since kid lagi kot

kau sogoklah dengan tiket free
mamat hensem, makan malam yang osem
semua tu wa pandang sepi.. hahahahhaa
*gelak kijam*




pernah dulu zaman munyit sekolah.
adore sangat dekat sorang umat ni yg gilakan bola sepak 
pelas kipas susah mati ARSENAL
he asked me to watch a football match untuk faham best nya bola sepak itu
haihhhhh tapi haram lah weh within five minutes saya dah lena depan tb.

then paling tak buleh blah..
siap mention awal-awal kalau ada match football yang dia suka..
 
"if anything text me during the break, you have less than 30 mins to do that" 
 
" eh kalau u terjaga tolong kejut i, i nak tengok match pukul 3 pagi "

pehpehpeh
start from that saya realize wahhh susahnya dengan lelaki yang taksub bola sepak
 and because of that jugak, dulu-dulu lah saya ada list kan dalam otak.
please kalau buleh saya tak mau lelaki yang over intoxicated dengan bola sepak
kahkahkahkah..

orang cakap kan tak jantan lah kan kalo laki tak minat bola kan
takkan nak laki ko main batu seremban pulak eh :)
 
sekarang?? 
mujur saya buleh lah layan bola sepak sikit-sikit
berkat adik-adik yang suka menjerit time tengok match bola..
makanya terlekat lah sikit napsu untuk tengok bola sepak..
 
errrr
tapi kalau ada lelaki yang tak suka bola sepak..
tolong bagitau awal-awal eh.. nak cop sorang :)



 
 




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS