Pages

Showing posts with label geng blogger sengal. Show all posts
Showing posts with label geng blogger sengal. Show all posts

kuat macam harimau aummmm :)

Thursday, February 23, 2012





 
 
wahai hati semoga kau lebih kuat berbanding hari lalu.
 
wahai diri semoga kau kembali tersenyum seperti dulu 
 
 



 maceh guys...
 
 cha, aida, naiemah,
sumpah sayang korang sangat-sangat 
rasa nak peluk-peluk je korang kihkihkih *big grin*
 
man, afzal, ik hanif,
 maceh atas ayat bunga-bunga yang menceriakan hari-hari wa
tanpa korang sunyilah hari wa kihkihkih *blueeekk nak muntah*

 dan jugak bebudak GBS lain..
tak mention bukan maksud wa lupa.
tak sebut or tag kat sini bukan bermaksud wa tak sayang ok

 korang osem ok osem sangat-sangat.. :)
 

geng blogger sengal :)

Tuesday, December 27, 2011

assalamualaikum..~


entry tok hari ni.. serius asma just nk cakap..
sorry and thank you tok everyone..
especially tok gang "GENG BLOGGER SENGAL"
tak kisah lah if korang ada terasa pape kan..
yelah sepanjang terkenal asma nih
kengkadang asma main lepas je cakap..
gurau tanpa batas.. main kutuk-kutuk sesedap puding roti ke..
hatta i reject u sebab tetiba korang tersadung terus jatuh sayang kat i ke..
eceh. ok tu tipu..

entry ni sumpah bukan entry tacing-tacing
tapi semua ni sebab lepas hadam and muhasabah diri 
sempena tahun baru yang akan datang ni kan..
asma terhengat ada sorang teman blogger pernah cakap kat asma
tak semua orang suka dekat kita if kita baik kan?
dan tak semua orang buleh terima kita biarlah kita camne sekali pon..
so memang susah nak buat semua orang terima kita

so korang..
if suka i maceh.. if sayang i pon.. maceh jugak..
and if korang mencik i pon still maceh jugak..
i tetap sayang u'olls.. ok ciumolot jap.. *mmuuaahh*
seyes asma hargai semua yang pernah muncul dalam hidup asma..
and asma sayang korang semua..
korang semua ibarat kakak, abang dan adik dalam hidup asma..
serius no hurt feelings

guys again.. thank you..
korang memang awesome.
maceh sebab menyegalkan diri dan hilangkan kesedihan kat hati ni..
and maceh jugak atas segala tunjuk ajar dan nasihat.
eh macam ayat orang menang award plak.. :)
pape pon.. guys again..
terima kasih banyak-banyak.. dan ampun maaf ye. :)
yang tak join lagi geng ni.. nah join kat  > > SINI < < ok.
ayuh menyegal secara berjemaah :)

psssttt : pesanan ikhlas penaja.. korang  tak perlu lah kot
sibuk main nyorok-nyorok offline bila asma online.
or tetiba je menjauhkan diri sebab takot terjatuh hati ngan i..
sebab i dah simpan kemas hati i and campak kat dasar laut.. :)
ok ni ayat tipu lagi.. keh-keh-keh..

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS