Pages

Showing posts with label gergasi comel. emotions. Show all posts
Showing posts with label gergasi comel. emotions. Show all posts

senyum kerana kamu :)

Thursday, December 8, 2011

yeayyyy.. what a day..
happy betol kan hari ni..
rasa asyik senyum je sampai telinga..
sekali tengok cam pompuan angau pon ada..
hoyehhh kan best kalo ari-ari camni..
tenang je idup kan-kan-kan?

maceh lah pada kamu..
sebab muka kacak kamu tu penyeri perot saya arini.
kepada kamu inchi burger prosperity mcD maceh banyak-banyak
lepas makan kamu arini saya rasa gumbira satu hari..
tiba-tiba je rasa macam mcd letak ubat senyum dalam prosperity ni kan??
terguling tertungging dari tangga pon boleh relax je sengih kan..

hehehe lagi-lagi super gumbira sebab 2-3 hari ni
terasa macam makan gaji buta
mogok ngan monster ijau dalam office ni
sempena perang musim krismas..
naseb baek big boss faham kan..
ohhh dan super gumbira sebab arini menang
bila bergaduh ngan monster ijau.
yeay.yeay.yeay

esok sapa nak belanja prosperity kat saya?
konpem saya sayang dia lebih nanti
(^______________^)

ISNIN yang memonsterkan... =.="

Monday, November 21, 2011



yeayyyy harini isnin..
saya sangat suka ISNIN
*phffftttt* tipu gila lah.

sebab bila hari isnin je kan..
probability umat yang bertukar menjadi
monster yang hijau dan gemuk lagi besar sangat tinggi..
perghhhh kalo tak cukup ilmu kesabaran..
memang monster-monster ni dapat caci maki sedas dua kan??

lepas tu saya pon dapat surat fired kan.??
muahahahahhaa


naseb badan lah..
keje kat company yg ding dong camni..

perghhhhh.. fuhhh hahhhh
tarik nafas dalam-dalam..
senyum plastik...

uhukkk bosss belnaja saya NI buleh???





adoiiii banyak betul moster kat office ni

Thursday, November 17, 2011


toloooong....
dekat office ni banyak gila kot moster sesat...
tiap-tiap ari ada monster...
ahhh tolong selamatkan saya


p/s : office korang ada tak monster ijau macam kat office saya
ker korang ada monster macam INI???
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS