Pages

Showing posts with label keliru. Show all posts
Showing posts with label keliru. Show all posts

april 2015 : keliru

Monday, April 27, 2015


"aku keliru. aku keliru
selalu begitu"
eh eh tetibe ternyanyi lagu raja ema ft lawa nie geng
siyes orang cakap jangan menyampah or benci or seantero kat sesuatu menda 
sebab Allah boleh bolak balik perasaan tu 360 dalam sekelip mata je
macam lagu ni. aku annoying tahap lauk basi kot.
menyampah dia sampai baru je dj radio introduce tajuk lagu teruih aku off radio
tapi sekarang lagu ni yg dok kuar kat mulut.
dok aku keliru. aku keliru *sebab tang tu je yg tau
plus mmg aku keliru kot --"
pernah tak. kau rasa menyampah sampai semua orang cakap dia baik
tapi kau rasa dia x baik kat kau sorang je?
kau punya menebal rasa annoy, nyampah sema tu berbaldi kot
tapi tetiba bila kau tau dia kena relocate due to responsibility
kau tetiba macam "oh" and kau punya day dah macam ada mendung berarak
pernah tak rasa macam tu??
haaa so boleh bagitau.
apa sebenarnya perasaan tu?? 
* fuhhh aku memang well known dengan hati kayu and buta perasaan. T.T
 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS