Pages

Showing posts with label lagu dan lirik. Show all posts
Showing posts with label lagu dan lirik. Show all posts

entry 2 dalam 1 : apa terjemahan korang???

Monday, May 21, 2012





 
 
ehem-ehem...
saya malas nak hapdet 
macam biasa ada entry dua dalam satu



* * * *




* * * *



Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu
 
~ yang sempurnakanku - six sense


#ni antara lagu six sense yang gua suka dengar
* * * *
acane korang nak tafsir dan terjemahkan tu terpulang lah weh :')
gua suka nengok komen korang ni
 

jom melalak secara berjemaah :D

Friday, December 30, 2011

assalamualaikum..

jom entry kali ni saya nak ajak melalak beramai-ramai jom..
tapi siyesly saya bukan layan sangat lagu kot
tapi sebab terdegar lagu ni banyak kali time lepak ngan member
so lagu ni jadik melekat kat otak wat masa skang
tambah plak lately mood kelaut tahap gear lima
memang effek sawan and kerem otak jugak tiga hempat ari kan. =.="

maka amaran keras.. untuk sapa yang heart broken dan sedang berhati rapuh
adalah tidak digalakkan dengar lagu ni..
musykil akan tacing dan mood ke laut plak nanti ~
dan sesungguhnya saya tak bertanggungjawab 
dengan segala side effect yang buleh mencacatkan hati anda ok.

so meh-meh-meh..
malas nak bebel banyak-banyak
jom korang-korang melalak secara berjemaah dengan saya..


tak cukup lagi lirik kat atas?
nah amek bawah ni..

masih terbayang di ruangan mataku
saat indah bersamamu dulu
masihku ingat janji manismu
bertakhta dihatiku
dikala itu engkaulah bintang
menyuluh malam yang kegelapan
tetapi kini tiada lagi
tinggal aku sendiri
** percintaan ini amat memilukan
perpisahan ini sungguh menyakitkan
namun apa daya terpaksa ku telan
semua kepahitan
kepiluan ini meracun hidupku
kesunyian ini membunuh jiwaku
tergamak kau sayang
melihat diriku dalam kesedihan
dipermainkan olehmu
sia-sia saja percintaan ini
tak bisa sampai ke puncaknya
sekelip mata hilang semuanya
yang tinggal hanya airmata
ulang **


psssttt :tengah tunggu putera katak nyanyikan lagu kat bawah ni
penghujung cintaku - pasha ft adelia
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS