Pages

Showing posts with label nuffnang. Show all posts
Showing posts with label nuffnang. Show all posts

nuffnang : Sept'15 - CPUV Campaign

Wednesday, September 2, 2015


asalammualaikum

hiks bukak akaun nuffnang tetiba nampak ni. 




fuhhhh. tetiba dapat CPUV Campaign.
thanks nuffnang :)

p/s : rajin-rajin lah klik nuffnang kita eh. macehh :)

*grin

nuffnanggg. kegilaan apakah ini :(

Tuesday, November 11, 2014


huhuhu. terdetik tangan gatal nak bukak akaun nuffnang
even aku dah tau memang bebayang dah macam gua kelam tu
tetiba bukak-bukak je nampak ni.


terpisat-pisat aku tengok. @@

so tak tau nak nanges ke camne?
rasa-rasa memang layak aku nanges kan? kan?
sebab bila aku VIEW ALL.
ya ampunnnn. nanges teresak aku ditepi jamban opis ni bedah kiah ooooiii!

tetambah tengok plak amount dia kosong-kosong-kosong
tetiba plak ternyanyi lagu Najwa Latif - Kosong 
sambil lap air mata  T___T

huwaaaaaa ni rasa nekad nak berbelog balik ni.
ayuhhhh!
sape tak mau duit free woi!!!

kalo aku main ko kelik aku. aku kelik ko. 
korang nak juin tak? *kekening
hahahaha


#notakukukakicagu : kalo korang nak main kelik-kelik tu jangan lupa drop link hokay!
konpem aku balas

cek pertama nuffnang :)

Thursday, June 7, 2012





hikhikhik.. memula nak cakap bebanyak maceh inchi nuffnang..
finally dapat jugak gua cek dari mister nuffnang
amount bukan lah besar mana sebab gua berbelog ni ikot mood..
macam chipsmore kejap ada kejap takde.
lagipon gua bukan lah retis bagai ada UV berjuta lemon kan.. sobsobsobsss

tapi cek ni sampai elok ada time dah nak sengkek..
dikala poket makin menipis..
bila abam posmen anto surat untuk gua
memang buleh buat gua lompat katak setempat sekejap u'olllsss..


harap maaplah ye gua ter share cek tak seberapa tu.. 
stended lah orang kata pes time cash out ni..
eksited dia dah ala-ala macam kera dapat bunga..
kihkihkihkih

camna pon. again thank you nuffnang .. lebyu lah cemni

# uhuk-uhuk.. gamaknya lagi dua tiga bulan baru buleh cash out pesni..~

WORDLESS WEDNESDAY # 14 - gambar lucah NEELOFA???

Wednesday, November 23, 2011


errrr sejak bila.. belog saya ada gambar lucah neelofa???
*garu kepala*
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS