Pages

Showing posts with label ost ombak rindu. Show all posts
Showing posts with label ost ombak rindu. Show all posts

ost OMBAK RINDU - hafiz & adira

Monday, December 5, 2011

huhuhu dah baca review ombak rindu saya??
hehehe negative betul kan saya punya review =.="
but personally satu-satunya menda yang terkesan
dari filem OMBAK RINDU di hati saya is
the soundtrack

ombak rindu - hafiz ft adira.
seriously. lagu tu memang on mode jiwang sentimental kot.
dan mungkin jugak effect lagu yang berulang dalam movie tu
mana tak nya after kuar panggung
mulut tak abes-abes nyanyi bait-bait ni

tuhan tolong lembutkan hati dia
untuk termia aku seadanya
bla-bla-bla

ommooo =.=" dasat kan??
btw malas taip bebanyak..
moh le layan vc lagu ni..



nak lirik dia??
nak amek ni..

Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku


jom melalak sama-sama saya ok. :)

click INI untuk petua untuk cepat sembuh demam dan selsema



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS