Pages

Showing posts with label permainan. Show all posts
Showing posts with label permainan. Show all posts

aktiviti- aktiviti musim hujan :)

Tuesday, December 13, 2011

ok kuantan tengah hujan dengan menggilanya..
best kot hibernate time camni..
sampai semua menda malas gila..
kalau lah katil tu buleh serba guna..
bukak mata dah mandi. bukak mata lagi sekali ada makanan
syiooookk kot..

gila dasar pemalas kan?? ngeh-ngeh-ngeh
apesal lah bos tak isytiharkan cuti sempena musim ujan eh??
nak drive p office pon dah cuak
hujan lebat sangat sampai tak nampak jalan..
bos silalah faham..
staff mu yang cumel ini tak mampu meredah hujan lebat ke office.*wink*

sempena musim hujan besar-besaran ni..
banyak sangat menda best yang sangat saya suka lakukan
bersama dengan adik-adik saya yang super sengalicious itu

antaranya.
main bot kertas.. game ni senang je
skill melipat dan mendajalkan sampan org lain sangat penting kot
yelah lawan sapa punya bot kertas yang failed dulu..
miahahhahaa...
so time ni skill pedajal seorang kakak kepada golongan budak kecik sangat lah penting
yelah malu kot kalo akak dia kalah dulu..

then macam biasa mandi ujan..
sebab umah kitaorang umah kampung
so berdiri terpacak kat lorong air tu.
so mandi macam ala-ala kat air terjun
pergghh feel tu u'olls.. tak caye? ace try sekali dua nanti k..
tak reti digambarkan dengan kata-kata kot
pastu telinga konpem menanah kena bebel ngan mak and tok saya

tapi ni aktiviti time budak kecik.
time belom akil baligh..
errr tapi dah macam mak budak pon sometime buat jugak kot aktiviti ni.. :P

skang ni.. time ujan-ujan and cuti sekolah camni..
aktiviti paling tak menahan tok family kitaorang is main jutaria.
hehehehehee.. nampak cam lekeh kan?
tapi ni lah caranya merapatkan hubungan keluarga
disamping dapat menyakat dan menganjing adik-beradik
time ni jugak.. sang kakak-kakak dapat menipu
adik-adiknya bila count sewa and duit.
again. trick tak mau bankrap..

so korang camne plak?
apa aktiviti korang time hujan-hujan ni?

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS