Pages

Showing posts with label random. Show all posts
Showing posts with label random. Show all posts

apa KELAS anda??? :P

Monday, November 14, 2011

hohoho korang-korang..
ingat lagi tak kelas anda??
bukan kelas 5 cempaka, 4 neptun, 3 bistari tu hokkkeeyy..
no-no-no...
bukan kelas itu ok u'olls..

tapi saya bercakap pasal kelas universiti korang..
korang dean list punya kaum ka..
korang grad dengan bersyarat ke..
kan.kan.kan..
yg tulah kelas yg saya sedang cakap ni.. *wink*

ni khas buat korang...


ho-ho-ho
tiba-tiba nak sengih plak..
pikir-pikir pon betul gak kan???
kalo setuju klik INI

tak kisah lah korang kelas apa pon..
yang penting...
setiap apa yang korang buat..
akan ada kesan dan akibatnya..
hidup ni kan saling berkaitan..
iye dok...

so apa kelas anda???
p/s jangan lupa tau kelik INI

errrr sapa nak teman saya tengok cerita NI ??? :)


air asia kenapa ko suka-suki turun naik harga??

Friday, December 3, 2010

ok.. sungguh emo beta saat ini..
tu lah gatal-gatal lagi tangan tengok site air asia..
hamek ko padan muka emo sengsorang...

kengkonon nak pujuk my uncle and untie datang my place..
ceh bunga basa basi..

" rasanya skang tiket flight mahal kot. sbb dah last min...bla.bla.bla"

" tulah x mau book awal-awal kan dah mahal "

tapi nak jugak suh dia orang datang..
meh lah datang meh lah datang..
buat sesi bujuk rayu

siap nak prove harga tiket..
skang murah lagi kot..
tak le mahal mana..

maka aku pergilah cekidot airasia.com

tapi cis.. sungguh tak ku sangka-sangka..

harga bleh tahan murah..
untuk tempoh pujuk rayu period uncle and untie aku datang..

tapi tiba-tiba mata terbontang luas...
rasa cam nak scream all out bila 
aku tegok harga tiket untuk pergi balik time cuti aku..
yang dah pon dibeli beberapa minggu lalu..

sungguh berdebah lagi durjana..
harganya kurang banyak sangat kot..

cisssssdale betol..
apesal lah ko suka suki naik turun harga wahai air asia??
aci tak nak pulang tiket aritu..
nak tiket harga sekarang???

wuuuaaaaaa...
kalo beza puluh-puluh pon dah boleh buat beli spender sedozen kot..
ni kan pulak kalo beza ratusan??

wwwwwwwuuuuaaaaa..
nak duit aku.. nak duit aku...


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS