Pages

Showing posts with label sayang nuffnang. Show all posts
Showing posts with label sayang nuffnang. Show all posts

cek pertama nuffnang :)

Thursday, June 7, 2012





hikhikhik.. memula nak cakap bebanyak maceh inchi nuffnang..
finally dapat jugak gua cek dari mister nuffnang
amount bukan lah besar mana sebab gua berbelog ni ikot mood..
macam chipsmore kejap ada kejap takde.
lagipon gua bukan lah retis bagai ada UV berjuta lemon kan.. sobsobsobsss

tapi cek ni sampai elok ada time dah nak sengkek..
dikala poket makin menipis..
bila abam posmen anto surat untuk gua
memang buleh buat gua lompat katak setempat sekejap u'olllsss..


harap maaplah ye gua ter share cek tak seberapa tu.. 
stended lah orang kata pes time cash out ni..
eksited dia dah ala-ala macam kera dapat bunga..
kihkihkihkih

camna pon. again thank you nuffnang .. lebyu lah cemni

# uhuk-uhuk.. gamaknya lagi dua tiga bulan baru buleh cash out pesni..~
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS