Pages

Showing posts with label semifinal AJL. Show all posts
Showing posts with label semifinal AJL. Show all posts

HAZAMA apesal pesen rambut kau special sgt eh??

Friday, November 25, 2011

adoiiiii.. nengok muzik-muzik semi final mlm td???
yang ada hazama tu..


nengok tak stail rambut hazama..??
gila special lah..
unik dan pelik bagi saya and family.
mana tak nyer.. tak pasal-pasal time dia nyanyi
rambut dia jadi bahan kutuk and gelak kami adik beradik

"stail rambut dia lawak gila doh"

" camne dia nak sikat rambut yg cokeng tu?"

" rambut noh kalo camtu hensem.. tapi hazama cam teeetttt"

" apa ke pelik aku nengok rambut dia ni?? sapa lah barber dia?? "


opppsss pada kipas susah mati hazama
ampun eh..
ni semua komen adik-adik saya dan juga saya
time nengok muzik-muzik mlm tadi..

tapi to be honest..
memang cam x kena pon rambut hazama cam tu..
tu dimata saya lah..
tapi mungkin beliau superb kacak, stylo and hensem ngan rambut gitu kan??

tak kisah lah taste lain-lain iye dok??
camne sekalipon.. congrat HAZAMA sebab dapat masuk top 5 mlm tadi
untuk lagu cinta teragung..

pssst kalo nak nengok lagi gambar hazama time semifinal AJL???
pegi kat SINI
credit gambar HAZAMA FANPAGE


and jangan lupa please support INI eh :)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS