Pages

Showing posts with label sindir menyindir. Show all posts
Showing posts with label sindir menyindir. Show all posts

apa KELAS anda??? :P

Monday, November 14, 2011

hohoho korang-korang..
ingat lagi tak kelas anda??
bukan kelas 5 cempaka, 4 neptun, 3 bistari tu hokkkeeyy..
no-no-no...
bukan kelas itu ok u'olls..

tapi saya bercakap pasal kelas universiti korang..
korang dean list punya kaum ka..
korang grad dengan bersyarat ke..
kan.kan.kan..
yg tulah kelas yg saya sedang cakap ni.. *wink*

ni khas buat korang...


ho-ho-ho
tiba-tiba nak sengih plak..
pikir-pikir pon betul gak kan???
kalo setuju klik INI

tak kisah lah korang kelas apa pon..
yang penting...
setiap apa yang korang buat..
akan ada kesan dan akibatnya..
hidup ni kan saling berkaitan..
iye dok...

so apa kelas anda???
p/s jangan lupa tau kelik INI

errrr sapa nak teman saya tengok cerita NI ??? :)


wordless wednesday # 11 - revolusi itik..

Wednesday, November 9, 2011

errr yang selalu posing camni jaga-jaga tau..


takot nanti u ter-transporm jadi itik pulak..

hoho btw entry ni sambungan untuk entry yg INI dan INI

ohh pleaseee jangan lupa click INI ok..

dan click iklan kat bawah ni..


dedicated to the attentionseekers :)

Saturday, October 29, 2011


if kau tergolong dalam dalam kelompok kat BAWAH NI
i just can advice PLEASE SHUT UP.


annoying gila babeng bila
orang cantik dok cakap kau x cantik

annoying bila orang yg pandai
poyo dia lah dumb ass

and superb annoying bila you have everything
tp still tak tau bersyukur.

i dont mind if kau nak humble.
tapi.. humble biar bertempat.
please tak payah jadi attention seekers.
and guna lame issues..

MUAK.FULLSTOP.


JOM TEKA : apa beza gambar ini???

Sunday, October 16, 2011

hehehee ingat tak entry saya pasal duck face dulu??
alahhhh entry yang INI
so ni plak entry sambungan dia ok..

jom kita maen teka-teki..

# jom cari persamaan dan perbezaan dua gambar ini.. :)

GAMBAR 1

GAMBAR 2


hah..~!!! amacam??
dah jumpa dah PERBEZAAN dan PERSAMAAN dia???



khas buat awek posing mulut itik.. :)

Friday, September 30, 2011

saya tau ramai aweksss yang rasa
dia super duper cumel bila buat mulut itik..

but the fact is..
hah ko baca bawah ni bedah-minah-cik som oii..~

wahhhaaaa...
sapa setuju... cepat-cepat angkat tangan..
muahahaha...

memang betoi.. kadang-kadang nampak cute..
tapi 2-3 kali pandang.. nampak ______________~!!

notakukaki : korang fill in tempat kosong sendiri ok




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS