Pages

Showing posts with label soffiya. Show all posts
Showing posts with label soffiya. Show all posts

ending soffiya - amacam korang puas hati tak?

Tuesday, November 8, 2011


so korang camne?
dengan ending soffiya??
korang puas hati tak??
sama tak macam korang bayangkan??

bagi saya..
saya tak puas hati kot..
yelah sebab dia tak detail ok..
tak tahu apa jadi pada muiz and pada harris

and paling tak leh belah
apa kejadahnya tetiba muncul leha ni dekat episod akhir???
tiba-tiba soffi ada anak pulak?
*sigh*
dah lah tak beradab si leha cakap ala gangster
and senang-senang si soffi kasi duit??

pheeewww.. whatever pon..
i suka quote ending dia ok..

di mata orang abg tak sempurna
tapi di mata soffi abg tetap sempurna.

hoyeeeehhh
sumpah melt ngan ayat ni..
errr korang eh yg undi kat sini?

ini ke ending SOFFIYA??

Sunday, November 6, 2011

korang mesti tengok soffiya kan???
alah slot akasia tu.. kat tv 3
yg ada tiz zaqyah-fizo omar-ixara aisya tu...

hah~!! sedar tak sedar cerita ni dah sampai ke penghujungnya tau..
korang yg hardcore cerita ni..
mesti excited kan..
gamaknya.. soffi dengan sapa??
kamal or ilyas??

korang nak tau tak..
korang actually boleh choose apa ending soffiya..
either nak ilyas atau kamal yg bersama soffi..
tak percaya???
tak tau nak pilih kat mana???
just click INI dan korang akan tentukan apa ending SOFFIYA.

ingat..
click INI dan korang lah yang menentukan kamal atau ilyas..

so apa pilihan korang???

kamal atau ilyas??



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS