Pages

Showing posts with label ubat stress. Show all posts
Showing posts with label ubat stress. Show all posts

my bear amigurami :)

Friday, June 3, 2011


whooaaaaa...
hari ketiga sebagai penanam anggur..
agak mati ku tu jugak lah kan..
sebab tak tau nak watpe..

and seriously..
saya dah fed up tunggu confirmation letter..~!
cis pentipu..~ saya kuciwa..

untuk mengubat kekeciwaaannnnn ini..

ini yang saya buat.. miss bearrryyy..~
ngeeeehhheeee..~saya crochet sendiri ok..
sila kagum.~!

even actually miss bearry supposed to be a bear.
nampak macam tikus plak kan..??

hehehehe... :)
satisfied. first try bear amigurami..
maybe nampak tak kemas sikit..

and sekarang terus leka dengan mr froggy..
dah siap dah pon.. froggy ijo saya..
cuma tak upload gambar..

amacam cumel tak amigurami saya??



dasyatnya penangan sang pondan...

Friday, November 26, 2010


fuuuhhhh...
wa tangkap leleh dengar pondan-pondan ni nyanyi..
menitik air mata kot..


actually memula aku nengok video ni kat wall facebook junior aku..
cam terpanggil je tok click button play..
sekali bila tengok..
hamek ko....

kagum.. terkesima..
impress..
berbakat. superb..

mahu meleleh air mata singer lain ni.
makan pasir lah kalo pondan-pondan ni jadi penyanyi..

tengok tang sang pondan terkangkang
sebab feeling nyanyi
pecah perot aku dok gelak.
berderai air mata ni..
ntah pape je tak senonoh gila..
dah ah pakai gaun pastu tangan bapak lah..
cam ala-ala menari makyung..
memang dot.dot.dot. betol lah..
tak disangkat gitu..~

tapi camne ntah
maybe sebab akibat..
dengar video ni banyak kali 
mana dengan tak semena-mena aku pergi
search and download original song dia ko..

hamek dasat tak penangan pondan-pondan ni..
pastu camne ntah tetibe je aku rasa macam kena lempang 
lepas dok ternganga tengok vc ni baru aku baru sedar..
yang video ni just miming diaorang aje..

tak berhagak lah kan 
kalo suara ko sedap cam awie and amy search..
letak mike jauh sebatu pon suara seketol cam awie..
tak silap aku penah
dalam event hape ntah awie and amy search nyanyi lagu ni..
memang sumpah tak tipu

sioll hareeeemm betol..
tarik balik semua pujian kat pepondan ni tadi..
hahahahha..~
tapi camne pon..
memang terhibur nganga tengok vc ni..

lawak kot..

so korang amacam??
rasa video ni pondan-pondan ni miming or live???


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS