Pages

Showing posts with label video clip nur kasih. Show all posts
Showing posts with label video clip nur kasih. Show all posts

NUR KASIH punya cerita

Sunday, May 22, 2011

wheeeeaaaa..
finally saya dah tengok cerita nur kasih ok..~!!!

yg buleh cakap..
best-sedih-cuma tak sempat nak feeling sebab
ada 2 sampah masyarakat yg memekak..

bengang betul saya..
sebab dalam panggung tu ada 2 orang budak yg hampeh.
serious tak kenal memekak gila..
dengar suara dia je kondem..

budak lelaki ni lagi satu buat kitaorang rimas and lemas.
sebab suara dia yang kuat satu wayang buleh dengar
plus bila part-part syahdu diaorg sibuk toleh ke belakang and suluh-suluh
nak tengok ada yak yg menangis..

gila kan dua orang kaum adam yang hampeh ni..
gila sumpah rasa nak lempag ngan terompah jamban je..

by the way..
even tak sempat nak syahdu-syahdu dengan NUR KASIH..
saya sangat satisfied..
sebab banyak pengajaran yang tersirat and tersurat..
kalo saya nengok lagi sekali konpem meleleh air mata and hidung..
tak tipu punya..~!!!!!

eh pape pon chillex dengan vc ni eh..
saya suka lagu ni..~!!!
antara lagu dalam NUR KASIH.. :)

BERTEMU CINTA



nur kasih the movie...~

Saturday, April 16, 2011

who0oot.who0ot nengok iklan ke video clip ni


nur kasih the movie hokkkeeeyyy...
dekat tv3

tak sabar nak nengok apa sambungan dia ni..

- apa jadi dengan aminah.. adam.. sarah.. dan aidill.. eh???

hurmpphhh cuma nak kumen untuk vc ni...
errrrrrr.... suara tiz... tak brapa jelas lah..
lagi best kalo ost dulu je..
yg yasin nyanyi... ^^

tp vc.. cantek... nmpk suci gila muka tiz.. tambah2 pakai baju putih kan..~

credit to : facebook nur kasih the movie

tayangan dia  ---- >15 mei 2011..
soooo apa lagiiii..
jom countdown sama-sama..
tungggggggguuu~

ohhhh lupa..
kalo nak cuci mata nengok gambar-gambar laen...
untuk nur kasih the movie ni..
bolek like page facebook ni ok

facebook - nur kasih the movie
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS