Pages

Showing posts with label wordless wednesday.. Show all posts
Showing posts with label wordless wednesday.. Show all posts

Wordless Wednesday : Dec'14 ~ GIVE UP ~

Wednesday, December 10, 2014



{ cause i'm the girl, and its hurts inside,
so i decided i'll slowly giving up.
ive tried, but you didnt. and im DONE }


wordless wednesday : 16/11 - 23//11/14 backpack to korea :')

wordless wednesday # 31 - noktah :)

Wednesday, May 2, 2012









* * *

pasni goyang kaki tunggu calon SUAMI

* * *

wordless wednesday # 31 - kecelaruan

Wednesday, April 25, 2012




 
 
 
 
...........
 
bukan kisah cinta gua
 
...........
 
 

wordless wednesday # 29 - aweks :)

Wednesday, April 4, 2012




 
 



kawan baik zaman universiti saya. :)
 
yang kanan hujung bulan ni
yang kiri pulak insya allah dalam tahun ini jugak
 
# tersenyum gembira melihat mereka bahagia.. :) 
 
 

wordless wednesday # 27 - sabar :)

Wednesday, February 29, 2012










" orang yang paling sabar diantara kamu ialah orang yang memaafkan kesalahan orang lain padahal dia berkuasa untuk membalasnya." (HR Baihaqi)


"dan bersabarlah kamu, kerana sesungguhnya Allah itu bersama orang yang sabar." (Al- Anfaal : 46)



psssssttt : sedang gigih menampal senyuman even mata asyik berair :)

wordless wednesday # 26 - moody :(

Wednesday, February 22, 2012



 
 
 
 ye mood lately ke laut

banyak sangat dalam kepala 

*sigh*

wordless wednesday # 25 - pilihan :)

Wednesday, February 15, 2012




 
 
 
 
 
pernah dengar kisah rumput terbaik??
 
hidup ni banyak pilihan tapi kita yang perlu tentukan apa pilihan kita  :) 
 
 
 
 

wordless wednesday # 24 - ubat ~ II

Wednesday, February 8, 2012







paling feveret = ritter sport..~

kalo dapat konpem tak jadik merajuk hahahah :)










wordless wednesday # 23 - kaki pancing

wordless wednesday # 24 - si cumel :)

Wednesday, January 25, 2012


berharap suatu hari akan punya si cumel yang baik seperti ini..
sejuk perut mengandung kot.. kehkehkehkeh :)

grabbed from facebook


wordless wednesday # 23 - vokal bukan sekadar rupa :)




bakal juara vokal bukan sekadar rupa :)


wordless wednesday # 23 - gloomy day

Wednesday, January 18, 2012


tetiba je mood spoil.. haihhh kuatkan hati hambuMU ini ya ALLAH

wordless wednesday # 22 - ulat bulu

Wednesday, January 11, 2012



ye saya si ulat bulu..

antara buku yang ada tak campur lagi berkerapah kat atas katil and rak

jangan suh wa cakap bahasa penjajah

sebab bahasa penjajah wa sama tarap ngan bahasa sanskrit dan urdhu

wordless wednesday # 21 - UBAT saya :)

Wednesday, January 4, 2012



heal the wound :)
dapat ekem pop pon buleh juga ~

wordless wednesday # 20 - ex - y- z ~

Wednesday, December 28, 2011





psssttt : kalo korang plak macam mana?


doodle diambil dari >> SINI <<

wordless wednesday # 19 - :D


pssssttt : ok serius senang hati
maceh my sayangs :)






wordless wednesday #18 - calon suami :)

Wednesday, December 21, 2011




sebab skang banyak sangat isu gay..
gua hanya mampu berharap dan berdoa..
sesiapa yang bakal jadik suami gua,
beliau sorang yang normal tak de bengkang bengkok..
pheiw-pheiw...

wordless wednesday #17 - awek seksi ? *pffhht*

Wednesday, December 14, 2011


p/s : lelaki maskulin kat luar sana
please jgn jadi macam ni ok

wordless wednesday #16 - banglo Khairul Fahmi Che Mat?

Wednesday, December 7, 2011


haihh untung kan jadi star ni.. =.="

click SINI untuk berita penuh

dan juga SINI untuk internet yang lebih murah dan laju


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS