Pages

Twitter lawak dari Khairy Jamaluddin (KJ) buat PM Najib Razak

Saturday, October 10, 2015

assalamualaikum

hari ni kiri kanan depan belakang update pasal Hari Sukan Negara.
sebab aku stranded dekat office siapkan gaji para direct worker offshore
dan segala jadah report mak nenek yang boss request.
makanya aku mampu perhati je segala update alam maya dari kawan-kawan.

memang meriah Hari Sukan Malaysia ni rupanya.
tapi banyak-banyak aku memang tertarik dengan post dari PM kita.
taddaaaa kat bawah ni.


tapi lagi menarik bila baca komen twitter dari Khairy Jamaluddin.


nak tahu kenapa KJ reply macam tu?
bolehlah tengok sepakan penalti dari PM yang gawang gol nya dijaga oleh KJ kat SINI 

camne pon memang cool habes ok! win lagi padu tweet KJ :)
dan memang yang lagi buat aku non stop ketawa bila baca komen reply tweet
dan komen di page perdana menteri kira sendiri.
kalau tak percaya boleh kelik kat SINI or kat SINI
hiburan stress aku malam ni ok. hiks :')

bagi yang belum follow menteri kacak kita Khairy Jamaluddin.
nah aku share sikit segala akaun yang aku tahu kat bawah ni ok!!

Facebook : Khairy Jamaluddin
Twitter : KhairyKJ
Instagram : Khairy Jamaluddin

notakukukaki : dah ketawa baca komen sema tu. rasa nak senyum lagi kelik SINI

iphone 6 ohhhh iphone 6 :'(

Friday, September 25, 2015

asssalamualaikum


nothing much to update.
i think this month wasnt a good month for me.

hati dah hancur berkecai seretak screen iphone6 ku itu.

*pasang lagu latar shila hamzah
patah seribuuuuuuu hatiku :'(


notakukukaki : tau tak kat mana nak fix screen pecah dengan harga yang worth. pleaseee
                         poket mak dah nipis ni nakkkkk *nangestepikatil

ShortGateway : Tadom Hill Resorts

Friday, September 18, 2015

assalamualaikum.

perasan tak sekarang Tadom Hill Resorts memang viral dekat facebook.
sejak hampir sebulan yang lalu kot sampai kena serang bertalu talu dengan orang ramai.
waktu tengah viral tu, diorang ada promosi sempena #GrooveOn.

so aku pon tak melepaskan peluang untuk daftar #GrooveOn.
event ini akan berlangsung di Tadom Hill Resort pada 19 - 20 Sept 2015.


hikssss tak sabar :')

so korang. nanti tunggu review and story dari aku hockay!!!!
sementara nak tunggu review. belanja view Tadom Hill Resort sikit.
in case korang tak tahu lagi wujudnya tempat ni hihihi
semuanya aku ambil dari page diorang kat SINI




Tadom Hill aku datang. *dusssshhh terjun dalam lombong :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS